Riktigt längesen...

2013-08-15 @ 18:37:32

Vilken härlig dag vi fick! Efter så många regniga dagar så kändes det som att sommaren skulle vara slut men idag blev en härlig sensommardag. Efter att jag jobbat och bara varit hemma en liten stund så ringde syster och hörde om de fick komma och hälsa på. Dem åt hos oss och sen myste vi i massor med lilla gumman.
 
Kristian tog med Clara och klippte luggen hos farmor, hon vill spara ut håret men luggen låg i ögonen för henne. Medan så gick jag och Adrian ut med syster och lillkusinen och gungade en stund. Tuff brud som älskar allt, hon sken som vanligt. 
 
Då de sedan åkt hem så cyklade Adrian ute med kompisar, något han fått/vågat börja göra nu i sommar, han har såklart med telefon som han får ha bara då han är ute, i fall han skulle ramla eller om vi vill nå honom när han ska komma in. Nu har vi börjat vänja om till "skol/förskole-tid" igen, så dem kommer i säng i tid, skönt också när jag jobbar.
 
Gumman kom hem efter en stund och blev så fin då luggen blev klippt, hennes magiska ögon kom fram då! Clara får inte vara med kompisar idag då hon gick från lekparken igår, vi har sagt att hon bara får vara i lekparken så vi kan se henne hela tiden. Men då hon inte lyssnat blev det kompisförbud idag då kanske hon inte gör om det!