Storhandling...

2012-05-02 @ 21:43:52

Började min dag med att åka till Härnösand med studiekamraterna för en "matteträff". Vi har mattetenta på fredag och satt idag och försökte vrida o vända på det som är oklart. Dock är det ju bara matte upp till årskurs 6men ändå ligger det för latent i hjärnan för att det ska sitta helt flytande och jag måste säga att det sitter lite mer nu än förrut :) Tack fina studiekamrater!
   
Hämtade barnen och åkte vidare med dem på biblioteket. Adrian blev lycklig då en bok med skiva till fanns att låna, "mattesånger" med smultron och sång. Han fröken hade den skivan och spelade den på gruppen men nu kan de inte finna den på förskolan. Gumman lånade lite böcker också, med prinsessor och djur såklart :) 
    
Vidare hem för att skriva matnota inför storhandling. Men innan handlingen åkte vi ner till svärmor lite snabbt så hon fick toppa barnen och klippa deras långa hästluggar. Nu är det fina barn här hemma, bra att ha någon som kan toppa lite lätt på dem, så kan man spara frisörbesöket lite tills det vuxit ut ordentligt. Svärmor tyckte minsann att adrian var långhårig och vi kan inte göra mer än hålla med. Hon har alltid fått raka av hans hår, tills för 2 år sedan då han kom på att han skulle ha långt. Han är fräsig i den frillan men det finns en gräns då han bara ser ut som en trollunge. 
    
Så stack vi på affären och handlade fulla vagnen med varor. Skrev matlista för två veckor så det finns hemma mat och man slipper fråga "vad ska vi äta idag"!!! Ska för första gången prova göra flygande jakob på fredag tänkte jag! Ska bli spännande med någon ny rätt hemma. Det var jättelungt inne på affären så man kunde strosa runt och leta utan stress. Hatar när det är ommöblerat och man ska hitta saker på nytt! Men nu när vi gått runt runt så ha ja lärt mig de mesta igen. 

Blev att lägga mitt lilla busfrö för att gå ut med mitt stora och åka rullskridskor en liten stund. Han har blivit lovad ett tag och det kändes som att de skulle vara skönt med lite luft för en själv också. Han åkte så bra och det berodde nog mycket på att tekniken att åka skridskor satt kvar i benen. Något som han blev jätteduktig på denna säsong. Han njöt av att åka gubben och var så stolt och mamma med såklart! Så sova det var skönt tyckte han sen. 

Nu ska jag sitta med lite matte efter Greys har varit och försöka nöta in lite mer area och omkrets. Det är en del som inte riktigt fäst sig. Men det blir att sitta hela dagen imorgon också. 


    

Gumman borstar små gaddarna, bubben visar sina vackra ögon som dålt sig under luggen, sonen har fotat sin mamma och slutligen kvällsturen på rollerblade`s. 

Godnatt härliga dag!!!

    

Kommentarer


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback