Helgen är slut!

2012-05-06 @ 23:34:07

Ja vilken mysig helg vi har haft men den gick på tok för fort som vanligt. Idag började vi mår mysiga söndag med att ta en tur på gåbingo. Idag med L & K och hennes småkillar samt N & S med sina småtjejer :) Barnen gick och sprang vartannat runt så så mycket umgås mellan oss föräldrar blir det aldrig då barnen är på olika ställen för det mesta, men det blir ett mysigt varv om inte annat. Vi har gått ett par ggr nu så Adrian är riktigt kvick på sin bricka. Någon vinst blev det inte på brickorna denna gång heller men korv och festis blev det som vanligt och sen blev det vinst på godislotterna istället och det jublar barnen över. Då är kommande lördag räddad!

Vi åkte vidare jag och barnen till syster för att hjälpa henne med att kratta gården. Dem körde även med en vertikalskärare som tar bort mossa. Inte kunde man tro att det var så mycket mossa på bara en liten plätt. Det blir fint sen då gräset får mer energi. Är mysigt att hjälpa till hos andra då man själv inte ha någon egen gård att dona med. Systers svärmor var också där och hjälpte till. Barnen tycker väldigt om henne och stor del av tiden hjälpte dem till där hon var, Clara var ju mest nöjd av att få gosa med deras vackra hundar. Clara är otroligt djurkär och har alltid varit väldigt snäll med djur, man får nästan bromsa henne ibland och berätta att man inte får klappa främmande hundar och så, eftersom hon tror gott om alla. Adrian är inte rädd för djur men inte heller förtjust i dem, han håller de gärna på lagomt avstånd, han är inte intresserad kan man säga. Det blev lite snabb fika innan vi åkte igen. 

Sista turen idag tog vi till Claras bästa kompis H. En kille hon känt sen bebis på kyrkis och träffar ofta. Dem har alltid bus för sig de små trollungarna. Idag lyckades de smeta tandkräm fulla sig medan vi satt nere och pratade och H:s pappa byggde ihop en grill, så de gick en stund mellan att vi kollade till dem, vi tittade till dem då dem skrattade så högt och hade väldigt roligt. De hade tagit av sig byxorna då de var full i tandkräm och det var bara ut i bilen efter ombyte. Det går fort att komma på bus när man är två. Men dem lekte mycket och hade roligt i övrigt. Så roligt nu när Gumman börjat leka rollekar. Som idag lekte dem katter. Stora damen.
Adrian var också sysselsatt då kusinen till H var där som är lite äldre. Dem körde radiostyrd bil och han hade skateboard och det tycker Adrian är såååå häftigt. Annars sitter han som ja sagt förrrut gärna nära mig. 

Vilken härlig dag vi haft med många vänner och mycket mysigt! Det gillar vi, även fasst man inte vill ha så varje dag så blir dem roliga när dem kommer. Sociala de är vi ju födda till och vara!

Kommer lite bilder här från helgen :)  

       

Clara i en maska som adde gjort, Clara leker affär bakom spisen, Adrian i en mask, Clara ville vara pippi Långstrump, Adrian vill inte kika in i kameran, Adrian snyggt klädd inför disco på förskolan.

Ny vecka nya utmaningar!!!

Kommentarer


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback