Världens vackraste kille!!

2012-08-25 @ 22:43:04

Älskar att få vara mamma och om en vecka är det sex år sedan jag blev mamma till en så vacker son! Han hade en virvel i pannan, ljusa små fjun på huvudet, en leverfläck på magen och världens vackraste ögon. Tjurig redan som bebis som sov under förlossningen att läkaren fick sticka honom i huvudet. Första dagarna var tuffa då han inte ville äta och få i gång maten, då fick han tillägg och då blev det fart på vårt lilla hjärta! Jag gick som på moln första veckorna hemma och det var overkligt att det lilla knytet som låg i famnen var vårt!!
 
Idag är det andra bullar, envis, social, busig, mammig som bara den och har en otrolig humor!! Lust till att lära allt har han också! Läser och skriver för fullt och det senaste han börjat med är att han läser en sida varje kväll ur en nalle puh bok, det går nästan felfritt. Man kan fundera vad de beror på, men jag tror de handlar om att han har det med sig för att vi båda studerat här hemma jag o kristian, att böcker varit naturligt. Sen går vi ju regelbundet på bibliotek och läser mycket. Älskar dig Adrian, du är det bästa som finns tillsammans med din syster!!!
 
Idag har det inhandlats presenter till stora killen som i år inte önskade sig något speciellt! Då gällde de att hålla koll lite på vad han intresserade sig av. Bilar är något han gillar starkt så jag hittade två gokart till honom som jag vet att han kommer gilla. Så är angry birds på tapeten just nu o visst finns de spel o gosedjur men det är ju roligt i början o sen blir det tråkigt, så på H&M hittade jag en snygg t-shirt med dem på istället. En present från lillasyster brukar det bli varje år och nu när hon är liten så väljer jag något och gick in på rocks för att kika, där hittade jag madagaskar filmerna 1 & 2 och 3:an vill han se på bio så de blev perfekt!! Vi har även beställt en av böckerna som han samlar på "Här kommer......" med halvan :) Denna heter tåget och när han fått den så har han alla :) Har även köpt en one-piece. Allt har ja hittat för bra priser :)  Vet att vår älskling kommer bli så nöjd!!
 
Vår älskade surrkuse har även börjat förskoleklass denna vecka och så envis som han är och mammig på de så har det väl gott sisådär. Vi har varit med honom hela veckan en av oss och han ha släppt mer o mer, från o med måndag är han utan oss o nog tror ja han fixar de men de krävs att han peppas av fröknar och oss!! Men så stor han blir vår goa kille, känns konstigt att han slutat dagis för alltid!! Men han är totalt redo för allt detta!
 
Älskar dig Adrian så mycket och vi gör allt för dig och din lillasyster!!!