Planera och förbereda

2012-04-29 @ 21:24:24

Började vår dag med gåbingo med vännerna M & sonen J. Adrian och J är bästa kompisar och går på dagis med varandra och vi träffas då och då med barnen då vi känner dem även innan de gick på dagis tillsammans. Och söndagsbingon har liksom blivit till en liten tradition nu för vår familj och vi har nu fått med dem också. Grabbarna springer alltid varvet runt och tar alla siffror med glans. Idag var bara jag och Adrian från vår familj då Kristian skulle fixa bilen hos syster och Clara fick följa med för att vara med favoriterna i hennes liv, Moster och Daniel. 
    
Ingen vinst på bingobrickorna blev det men nöjda ändå fikade vi och köpte lotter. På lotterna hade sonen däremot mer tur och vann på två av sina tio. Kompisen vann inget så Adrian gav bort en del av sin vinst efter att jag talat med honom. Efteråt fick han världens kram och ett tack och även då jag släppte av tackade J igen för det. Då talade ja med adrian och sa det att vad roligt det är att göra någon annan glad, han höll med och tyckte det var roligare att se sin kompis glad. Vi pratar i övrigt mycket hemma om känslor och är alltid öppna med Adrian om allt. För jag vill att han ska få visa känslor och förstå olika känslor.

Resten av dagen har gått till att förbereda morgondagen hos syster. Dem ska elda upp det som de slitit ur huset under renoveringen och vi och några andra dem känner har fått bidra till en majbrasa ute på deras legda (eller hur det stavas). Så imorgon ska vi vara där med massa vänner och mysa. 

Vi och några till ska sova över så då tänkte vi gå ihop och äta go-frukost. Så jag åkte med syster och Clara och handlade. Vi tog lilla bilen och det var knappt med utrymme så då förstår ni att de blev rätt så mycket handlat.

Vi stannade ett tag hos syster medan Kristian fixade bilen. Mös ute såklart när det var så fint väder. Men när vi skulle åka hemåt så säger gumman snopet "Äta bat!!". Så Syster frågade om hon ville stanna och sova över så gumman blev kvar där. Hon trivs så bra där och jag känner mig alltid trygg att lämna henne där. Men självklart blir det tyst hemma men det är nyttigt för alla parter. Vi träffar ju gumman imorgon <3 

 
Vår familj ska sova i husvagnen som Kristian hade när han studerade nere i stockholm och den har stått nu så kvällen tillbringades till att städa och vädra den. Nu är den fräsch och det är även värme på så den inte är iskall imorgon. Nu är det bara lite packning med varma kläder kvar inför imorgon. 


Godnatt allihop!!     




Vackraste busfrö vad vi älskar!!! Syns imorgon.

Kommentarer


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback